Honlap neve
Szlogen kell ide.

MENÜ

Szerelem első látásra?!

Fénysebességgel robbant be az életedbe a szerelem. Azt hitted, ez a paradicsom, de kiderült, ugyanolyan gyorsan el is illan az érzelem, mint ahogy jött. A "meglátni és megszeretni csak egy pillanat műve" tétel helyett manapság inkább a "nem létezik szerelem első látásra" igazságot mondogatod. Vajon mi a baj a gyorsan jött szerelemmel? Tehetünk -e valamit, hogy sokáig megőrizhessük a szerelem lángját? 

Mikor kerültél utoljára olyan helyzetben, hogy úgy eltalált Ámor nyila, hogy napokig se nem láttál, se nem hallottál? Elemi erővel és egy expresszvonat gyorsaságával szerelembe esni - ez nagyon felemelő érzés tud lenni, de olykor azért kicsit ijesztő. Őrültségeket művelsz, amiket annak előtte soha, kifordulsz önmagadból, a barátaid agyára mész az állandó áradozásoddal. Van olyan, aki már az első napon világgá kürtöli, hogy megtalálta a Nagy Őt, és van, aki nem meri elhinni, hogy vele ekkora jó történhet, ezért teljes erejéből a kézifékbe kapaszkodik. Mit tegyél, hogy ne veszítsd el túlzott nyitottságoddal vagy túlzott zárkózottságoddal a hirtelen rádzúdult szerelmet?

Ha szerelmes vagy, az olyan érzés, mintha elkapott volna egy forgószél. Hogy ezt érzed, teljesen természetes. Csak túlzásba nem szabad vinni! Az emberek, akik túl sok időt töltenek azzal, hogy analizálják, mi fog történni velük, kiirtják a romantikát az életükből. Akiket viszont tényleg vakká tesz a szerelem, teljesen elveszítik a kontrolljukat a kapcsolat és önmaguk felett. Fontos tehát valamiféle egyensúly megteremtése a kavargó érzelmek között. A szerelem a szív ügye, ezért a szív ilyenkor jó tanácsadód, de nem árt az észre is hallgatni, ha már úgy érzed, nagyon elvakít a fergeteges érzelem.

Asztali nézet